Pribeh genialneho debila

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

O zlodejoch a nesmrtelnej dusi

Bushove hodinky a kanadsky zlodej toaletneho papiera.
Dnes chytili v Montreale chlapika, co kradol toaletny papier na verejne pristupnych WC. Hrozia mu az tri roky vazenia.
Istu doby tu vycinali Albanci a kradli v metre, ale uz su doma. A tam ako vidiet nadalej zdokonaluju svoje umenie. Vcera ukradli hodiny aj prezidentovi Bushovi video tu. Som rad,ze nie som sam, pretoze v parizskom metre mi Albanci ukradli hodinky tiez priamo z ruky. Montreal niektori nasi  "snobski "emigranti z Toronta povazuju za ghetto, kde zije  privela cudzincov z Afriky a  Azie .  Ale nestalo sa mi,ze by ma niekto  tak genialne debilne  okradol, ci vykradol, ako prave v Europe.
Minuly tyzden zomrel moj 99 rocny sused Salamon, otrodoxny Zid, vyborny obchodnik a dobry clovek. Mal dobru smrt, prislo mu zle, klesol mu tlak a vydychol naposledy. Jeho zasadou bolo,ze v obchode musite byt tvrdy, ale cestny. Ak nieco slubite vy, alebo niekto z vasej rodiny, tak si musite stat za slovom a slovom vasej rodiny. Kradnut, teda niekomu nieco  co je jeho zobrat bez jeho vedomia a suhlasu je zaciatok konca. Podla neho telo odide, ale vase skutky a teda aj zlodejiny tu zostavaju.Podobne aj moj dalsi priatel mnich Hare Krisna Harikata tvrdi,ze dusa si nesie svoje hriechy do dalsieho zivota a zlodejina je velmi tazky hriech, ktory sa vam pri reinkarnacii nemusi vyplatit. Aj moja dcera, ktora studuje medicinu-patologiu mi tiez tvrdi,ze telo je mozne nahradit, transplantovat ale zle skutky vam spatne  negativne ovplyvnuju dusevny stav a ten zas telesny - takze vy nie ste iba to telesne, ale najma su to vase skutky a geneticky odkaz, ktore tu zostavaju aj po vasom fyzickom zaniku
Ked som bol este maly zasran, nasli sme  s kamartom pred postou zabudnuty mech plny penazi. Zobrali sme ho k jeho strykovi, lebo sme nevedli co s tym.  "No co, musime to vratit" "skonstatoval  kamaratov stryko. Na otazku,ci si ho nenecha, ved nikto by to nezistil odpovedal: To je mozne, ale bol by to hriech - velky hriech, kradez.  "No a co je to ten hriech ?" spytali sme sa.my odchovani komunistickou skolou a nie velmi odvaznymi rodicmi "To je chlapci to, ze si nielen ze poseriete cely svoj doterajsi zivot, ale najma to,ze si poseriete svoj zivot vecny!"

Pribeh | stály odkaz

Komentáre

  1. ahoj GD,
    si myslim, ze ta kradez mozno ani nebola, je velmi sikovny tah Bushovych medialnych agentov. vsetci ho budu lutovat, teraz nie je on ten zly ale europa.
    nech ti to pise...
    publikované: 13.06.2007 15:50:31 | autor: cokomilka (e-mail, web, autorizovaný)
  2. to je politika cokomilka
    ...mozno mas pravdu, mozno nie...diakujem
    publikované: 13.06.2007 16:02:15 | autor: genialnydebil (e-mail, web, autorizovaný)
  3. v kazdom pripade je to s tymi hodinkami
    celkom usmevne, nech je to akokolvek :))
    publikované: 13.06.2007 20:28:44 | autor: valasik (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014