Pribeh genialneho debila

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Politika? Genialna debilita!

Karel Koecher - komunisticky promiskuitny komunisticky spion - narodny hrdina ceskeho klausiandu, alebo o tom, preco je politika svinstvo a treba sa od nej drzat co najdalej
Kedze mam moznost aj tu v Kanade, prostrednictvom internetu , sledovat niektore relacie vysielane slovenskou i ceskou TV, zriedka, ale predsa si niektore pozriem.  Ocenujem zmysel pre humor najma u takych osobnosti akymi su  Bolek Polivka,  Jan Kraus, ale aj tvorcov a ucinkujucich v sit-komedii Susedia, ktora sa podla mna  vyrovna  podobnym uspesnym americkym serialom...
Nedavno som si pozrel jeden z poslednych programov "Uvolnete se prosim'  link na program a zarazila ma jedna vec, ktora mi neprisla az taka  velmi humorna. Jan Kraus si pozval ako hosta  isteho Karla Koechera, byvaleho  komunistickeho rozviedcika. V programe bol prezentovany ako neskodny inteligentny chlapik, ceky hrdina, akysi starnuci cerveny James Bond, velmi schopny a sikovny, ktoreho chytili iba vdaka "zrade". Nestacil som sa cudovat, ako ten pan pokojne klame, pretoze o tomto "swingujucom  komunistickom spionovi" sa mozete docitat dost na internete. A to nielen v "cudzich" jazykoch ale aj v cestine.  Najucelenejsiu informaciu o tomto panovi priniesol vo svojom blogu Rosta, cesky emigrant, ktory pise pravdu a preto je v Cechach nenavideny link na clanok v blogu, no jeho informacie su velmi casto potvdene aj dalsimi  nezavislymi zdrojmi .
Karel Koecher, komunisticky promiskuitny a bezcharakterny clovek - spion,ktory ma na svedomi prinajmensom jeden zivot, si zije pokojne v Prahe a uziva si nadobudnuty majetok a skvelu penziu. Ba co viac, smeje sa na nas z obrazovky a klame nam do tvari .  Aj to je politika a prave preto nemam politiku rad. Je to hnus a hnoj.
Manipulacia s ludmi mozno niekoho bavi, pretoze ludia su ako masochisti o tom priam prosia. Klamte nas, klamte nas, klamte nas, zoberte nam nase peniaze a slobodu. Ale to nie je moja parketa.
No nic, asi by som nemal casto sledovat ceske a slovenske zabavne relacie na internete, tak mi treba.

Pribeh | stály odkaz

Komentáre

  1. ano asi
    by si ich nemal tak casto sledovat... i ked niekedy sa mi stane ze si rano k ranajkam a kave pustim stv2 a pozeram zaznam z parlamentu :)
    publikované: 20.06.2007 16:40:17 | autor: TPnetopier (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Keby sa nám tu do ksichtu smiali a nás klamali len bývalí komunistickí rozviedčíci
    to by som si nechal líbit a ani by ma to až tak nevzrušovalo.
    publikované: 20.06.2007 16:44:10 | autor: Račan (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Veru
    mal by som viac pisat o svojej emigracii,o tom ako sa vselico da, ked sa chce, o tom co je tu nove, ako sa stale vracat. To je taky isty masochizmus, aky kritizujem a vam na Slovensku to velmi nepomaha...je to dost pesimisticke a slubujem,ze sa polepsim.
    O neikolko tyzdnov uz budem mat kanadsky pas a potom hor sa do Hollywoodu, NewYorku pokusit sa dobyt svet....
    publikované: 20.06.2007 16:52:36 | autor: genialnydebil (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Tak choď s pánombohom a dobýjaj :o)
    Tých, čo nás tu klamú a sa nám smejú do ksichtu môžeš mať našťastie pre teba na háku.
    publikované: 20.06.2007 17:00:58 | autor: Račan (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Dakujem
    ale to s tym dobyjanym je samozrejme nadnesene, ale ntvrdim,ze nemam chut a plany podniknut nieco v tomto smere.
    A tych, co vas klamu do ksichtu nemam tak uplne na haku ani tu, ale zda sa mi predsa len uzitocnejsie pozerat sa do-predu a nie do-prdu.
    publikované: 20.06.2007 17:12:42 | autor: genialnydebil (e-mail, web, autorizovaný)
  6. sorry
    dobyjanym ma byt dobyjanim
    publikované: 20.06.2007 17:13:53 | autor: genialnydebil (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014